Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
 

Velkommen

Dette nyhedsbrev er for dig, der er del af en læsekreds eller bare elsker at dele dine læseoplevelser med andre. Nyhedsbrevet udsendes 1 gang om måneden og vil give dig inspiration til nye læseoplevelser, praktisk information om bestilling og tilgængelige titler samt oplyse om relevante arrangementer for dig og din læsekreds.

Mød Anne - din læsekreds kontakt på biblioteket

Charlotte Weitze: Rosarium

”Rosarium” er en vildtvoksende roman, som enhver læsekreds vil elske at snakke om! Romanen er en farverig historie, om naturens og kærlighedens udødelige kraft og menneskets evige jagt på viden om livets oprindelse. ”Rosarium” fortæller en slægts- og kærlighedshistorie over flere generationer og verdenskrige. Heri indfletter Charlotte Weitze en viden om planters liv og (menneskelige) bevidsthed.
Bogen er fascinerende, fordi den rummer en klimakritik og naturbevidsthed. Romanen er nomineret til DR Romanprisen 2022 og findes i romankasse.
Bestil her

Stine Askov: Katalog over katastrofer

Romanen handler om 14 årige Helle, der bor sammen med sin far Bengt. Med en forælders største kærlighed træner Bengt Helle til at overleve potentielle katastrofer. Romanen foregår i 1980'erne i Danmark.
I snakken om romanen kan læsekredsen få en livlig snak om vores liv i 80'erne kontra i dag og kvindeskildringen, børneopdragelse, og om frygten for en potentiel katastrofe. ”Katalog over katastrofer” var nomineret til DR Romanprisen 2020 og findes i romankasse.
Bestil her