Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 

Mød Merete Pryds Helle

Oplev Merete Pryds Helle fortælle om ”Det vågne hjerte” (udk. 3. juni). Romanen er en selvstændig fortsættelse af ”Folkets skønhed” og ”Vi kunne alt”.
 
”Det vågne hjerte” foregår i sommeren 1984 på Kvindehøjskolen og leverer endnu en brik til Merete Pryds Helles portræt af Danmark i det 20. århundrede – set igennem hendes egen families historie.  
Køb billet her

Johanne Mygind:

Kvindeliv, karriere og kærlighed

Mød forfatter og journalist Johanne Mygind til en samtale om hendes medrivende debutroman ”Kærlighedens år”, der følger tre generationer af kvinder fra samme familie.
 
Formidler Britt Skjoldborg vil tale med Mygind om kærlighed, kvinderoller og de forskellige generationers opfattelse af Rødstrømpebevægelsen.
Køb billet her

Mød Rakel Haslund-Gjerrild

Vinder af Weekendavisens Litteraturpris 2021

Med sit lysende, sanselige sprog tog ”Adam i paradis” (2021) læserne med storm. Rakel Haslund-Gjerrild har i længere perioder rejst i Kina og er stærkt inspireret af kinesisk litteratur.
 
Under overskriften ”Fra Edens have til riget i midten” skal vi høre om hendes forfatterskab og fascination af kinesisk litteratur – i samtale med formidler Frederik Schøler og oversætter Sidse Laugesen. 
Køb billet her

Jesper Stein om "Ædru"

I samtale med formidler Anne Juul Andersen vil Jesper Stein fortælle om ”Ædru” – om sit livs hårdeste u-vending væk fra alkoholen mod et muligt nyt liv.
 
”Ædru” er en selvstændig fortsættelse til erindringsromanen "Rampen” fra 2010, der skildrede opvæksten i Aarhus og forældrenes voldsomme skilsmisse.
Køb billet her

Højland for børn

Kamila Slocinskas Monstertegnestue

Hvordan ser dit monster ud? Har det pels, fire øjne eller hugtænder? Eller måske et blomstret forklæde og et løbehjul?

Børnebogsillustrator Kamila Slocinska byder indenfor til en workshop, hvor store som små kan tegne deres helt eget monster, og derefter give det et navn, et hjem og en historie.

Mere info
NYT FRA BIBLIOTEKET
FLERE ARRANGEMENTER
KONTAKT OS