Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
 
 Sommeren er over os, og lige om lidt er det ferie! Nyhedsbrevet giver dig en masse tips til gode læseoplevelser og inviterer dig og din læsekreds til inspirationseftermiddag onsdag den 31. august
 
Rigtig god sommer og læselyst!
Billede af en stak bøger

Invitation: Kom til inspirationseftermiddag 31. august

Silkeborg Bibliotekerne inviterer dig og din læsekreds til en hyggelig eftermiddag i litteraturens tegn. Du får en masse gode boganbefalinger til din læsekreds, og der sættes fokus på læseglæde og læsefællesskaber. Biblioteket har inviteret Anette Leonora Andersen, der netop har skrevet bogen ”Læseglæde og læsefællesskaber”.
 
Det er gratis at deltage i arrangementet, men af hensyn til kaffe, te er der tilmelding.
Læs mere

Bogposer til din læsesmag

Som noget helt nyt tilbyder Silkeborg Bibliotekerne i år at pakke en bogpose til dig med 5 rigtig gode læseoplevelser udvalgt personligt af bibliotekets formidlere. Bogposerne bestilles via bibliotekets hjemmeside, hvor man kan angive, hvad man godt kan lide at læse. Bogposen bliver så sammensat helt efter ens egen personlige læsesmag.
Læs mere

Anne anbefaler

Vølvens vej

Årets vinder af DR Romanprisen 2022 er Anne-Marie Vedsø Olsen med romanen ”Vølvens vej”. En rigtig pageturner, der formidler en historie inspireret af nordisk mytologi på fineste vis.
 
Første bind i en episk fortælling fra jernalderen om den unge vølve-kvinde Snehild og hendes vej til indflydelse og gudernes gunst. Romanen er i romankasse.
Læs mere om romanen her

Væld af boglister lige til din sommerferielæsning

På bibliotekets hjemmeside kan du lige nu finde en række boglister med gode bøger indenfor et væld af forskellige genrer. Her er inspiration til gode feriebaskere, krimier, klassikere og noget der ligner alt fra Lucinda Riley til Jussi Adler-Olsen
Læs mere her