Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
  Link til Facebook-side   Link til YouTube-profil  
Lige om lidt er det jul og snart springer vi ind i det nye år. Dette nyhedsbrev giver dig og din læsekreds tips til januars bedste litteraturtilbud fra Silkeborg Bibliotekerne. Traditionen tro, får du også en god boganbefaling til læsekredsen.
 
Silkeborg Bibliotekerne ønsker dig og din læsekreds en rigtig glædelig jul!

Læsegruppe:

Fælles om historierne

Kom og vær del af en læsegruppe på Silkeborg eller Kjellerup Bibliotek, hvor den gode historie danner rammen om fællesskab, hygge og samtale. Man behøver ikke kende til hverken litteratur eller bibliotek, og det kræver ingen forberedelse.
Alle kan være med! Vi kalder det guidet fælleslæsning!
Læs mere
Læsegruppe
Sebastian Bune

Forfattersøndag

Sebastian Bune

Årets første forfatterarrangement er med Sebastian Bune. Søndag den 29. januar vender han tilbage til Silkeborg Bibliotek og læser op fra sit forfatterskab, særligt den nye "Kommunal Digter" og romanen ”Habibi”, der er en selvstændig fortsættelse til romanen ”Min familie”.
Læs mere

Sebastian Bune - Min familie

Sebastian Bunes anmelderroste debutroman ”Min familie” handler om en drengs opvækst i et socialt boligkvarter. Jonathan bor sammen med sin mor, morens kæreste Leon og lillebror James i en århusiansk ghetto. En gribende og velskrevet samtidsroman. Romanen findes som romankasse.
Læs mere
Min familie
Årets bøger 2022

Årets bøger 2022

Er du nysgerrig på hvilke temaer, der har været toneangivende for bøgerne i 2022? Og mangler du inspiration til at udvælge de bøger, du skal kaste dig over for at få de allerstørste læseoplevelser?
 
Kom og hør passionerede anbefalinger fra Silkeborg Bibliotekernes egne læseheste Frederik, Anne og Britt, der har læst et stort udvalg af de nyeste udgivelser. Du kan opleve Årets Bøger arrangementet på Kjellerup, Gjern, Them og Silkeborg Biblioteker til januar 2023.
Læs mere og køb billet