Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
  Link til Facebook-side   Link til YouTube-profil  
Nu har du og din læsekreds mulighed for at blive inspireret til jeres næste store læseoplevelse! I dette nyhedsbrev vil vi fortælle dig om en bogcafé særligt for læsekredse i maj, og så løfter vi sløret for junis store litterære oplevelse på Silkeborg Bibliotek - Højland Litteraturfestival.
 
Rigtig god fornøjelse / Anne
Inspiration til læsekredse

Inspiration til læsekredse

Silkeborg Bibliotekerne inviterer alle læsekredse til en hyggelig aften onsdag d. 3. maj kl. 18.00. Her får I en masse gode anbefalinger og boginspiration til næste læsekredssæson.
 
Bibliotekets formidlere Britt Skjoldborg og Anne Juul Andersen anbefaler en række gode romaner, nye og ældre udgivelser, der alle fungerer godt til diskussion i en læsekreds.
Læs mere og bestil billet
Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen til Højland Litteraturfestival

Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen er en læsekreds favorit. Nu har du og din læsekreds mulighed for at opleve hende til Højland Litteraturfestival 10. juni. Her vil hun passioneret fortælle om sin skriveproces og hendes seneste historiske roman ”Sange om stilhed og hjem”. Hun er en fremragende formidler.
Læs mere og køb billet

Højland Litteraturfestival

Det bliver en festdag i litteraturens tegn, når Silkeborg Bibliotekerne den 10. juni afholder Højland Litteraturfestival 2023. Vi har sammensat en vifte af litteraturoplevelser, hvor du kan opleve mange aktuelle forfattere som eksempelvis Glenn Bech, Alberte Winding og Kristian Leth.
 
Du kan læse meget mere om festivalen og se hele programmet her:
Program for Højland
Højland Litteraturfestival
Muriel Barbury: Pindsvinets elegance

Muriel Barbury: Pindsvinets elegance

I ”Pindsvinets elegance” finder portnersken Renée og den 12-årige Paloma sammen i et venskab med en rig, ældre japaner, der flytter ind i deres opgang. Herfra udfoldes en historie, der berører temaer som venskab, kunst og filosofi.
 
Det er en skøn fransk roman, der i stil og stemning kan minde om Valerie Perrins ”Vand til Blomster”. Romanen findes som romankasse.
Læs mere