Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
  Link til Facebook-side   Link til YouTube-profil  
Vi ser ind i et efterår fyldt med spændende litteratur arrangementer og læseoplevelser her Silkeborg Bibliotekerne. Denne måneds nyhedsbrev giver dig inspiration til gode forfattermøder og læseoplevelser!
 
Biblioteket kickstarter sæsonen med arrangementet ”Inspirationseftermiddag for læsekredse” onsdag den 30. august. Her kan du blive inspireret til nye bogoplevelser og møde andre læsekredse, dele erfaringer og måske få nye medlemmer til din læsekreds.
 
Rigtig god fornøjelse / Anne
Inspiration til læsekredse

INSPIRATIONSAFTEN FOR LÆSEKREDSE

Onsdag 30. august

Silkeborg Bibliotekerne inviterer alle læsekredse til en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er både for dig, der gerne vil være del af en læsekreds og til dig, der allerede er del af et læsefællesskab.
 
Du vil blive inspireret til nye læseoplevelser og få mulighed for at møde andre, der søger en læsekreds eller blot vil dele deres læsekredserfaringer.
Læs mere og bestil billet

Forfattermøde:

KELD CONRADSEN

Onsdag 13. september

Mød Keld Conradsen vinder af DR Romanprisen 2023 og hør om romanen "Byen og Havet". Arrangementet afholdes i Sognehuset i Them.
 
I foråret erobrede ”Byen og Havet” mange læserhjerter i landets mange DR Romanklubber. Romanen fortæller en god historie om kærlighed, venskab og videnskab
Læs mere og køb billet
Keld Conradsen
Keld Conradsen ”Byen og Havet”

I romankasse:

KELD CONRADSEN: BYEN OG HAVET

Læs årets vinder af DR Romanprisen 2023 i din læsekreds.
 
"Byen og Havet" er en gådefuld videnskabsroman om venskab, familiehemmeligheder og tragedier gennem generationer, om geologi og akademiske skandaler. Romanen leverer også en meget stemningsfuld og levende beskrivelse af Aarhus, der gør læsningen til en herlig oplevelse.
Læs mere

Forfattermøde:

KATRINE MARIE GULDAGER

Tirsdag 5. september

Mød Katrine Marie Guldager på Gjern Bibliotek og hør hende fortælle om bøgerne ”Birgithe med th” og ”Endnu en dag i Guds skaberværk”.
 
Begge romaner har en vred kvinde som hovedperson – og hvad de er så vrede over, er bare noget af det, aftenens forfattermøde vil handle om. For siden halvfemserne har Katrine Marie Guldager skrevet romaner, der har spiddet det danske samfund ofte med familielivet som prisme.
Læs mere og køb billet
Katrine Marie Guldager i Gjern