Silkeborg Bibliotekernes nyhedsbrev
Se nyhedsbrevet i browser
 
Silkeborg Bibliotekerne logo
 
  Link til Facebook-side   Link til YouTube-profil  
Det er blevet 2024, og januar og februar byder på mange spændende litteraturarrangementer på Silkeborg Bibliotekerne. Arrangementer perfekte for dig og din læsekreds. I kan møde forfatterne bag nogle af de mest populære bøger lige nu. 
 
Rigtig god fornøjelse!
Mich Vraa og romanen
Køb billet

Forfatteraften:

Mich Vraa ”Under en anden himmel”

”Under en anden himmel” er en charmerende roman om et umage venskab og om en usædvanlig mands liv og skæbne. Læseren mærker verdenshistoriens vingesus, mens man tages med til Sydfrankrig og suges ind i en fascinerende og gribende historie.
 
Onsdag den 31. januar besøger Mich Vraa Toftebjerg Them Bibliotek og Medborgerhus og fortæller om tankerne bag romanen, skriveprocessen og romanens royale inspirationskilde.

Forfattersøndag:

Mød Karin Slot Christiansen

Karin Slot Christiansen er af flere blevet kaldt læsernes forfatter. Det kan vi også se på Silkeborg Bibliotekerne hvor flere læsekredse med stor glæde har læst Karin Slot Christiansens  roman ”Fuglene synger baglæns”.
 
Karin Slot Christiansen besøger Silkeborg Bibliotek søndag den 4. februar i anledning af, at hun har udgivet en ny roman ” Englen i havet”. Det er en selvstændig fortsættelse til ”Fuglene synger baglæns”.
Karin Slot Christiansen og romanen
Køb billet

Forfatteraften:

”Tove Ditlevsen var min mormor”

Tove Ditlevsen skånede aldrig sig selv. Hele Danmark kunne læse om hendes selvmordsforsøg, narkomani og kaotiske familieliv. Toves familie, de ufrivillige biroller i hendes forfatterskab, har været tavse – indtil nu, hvor Toves barnebarn, Lise, tager ordet.
 
Kom til forfatteraften om ”Tove Ditlevsen var min mormor” og hør Lise Munk Thygesen fortælle om sin berømte mormor på Kjellerup Bibliotek onsdag d. 21. februar.
 
Lise Munk Thygesen og romanen
Køb billet
Årets bøger 2023

Årets bøger 2023

Er du nysgerrig på hvilke temaer, der har været toneangivende for bøgerne i 2023? Og mangler du inspiration til at udvælge de bøger, du skal kaste dig over for at få de allerstørste læseoplevelser?
 
Kom og hør passionerede anbefalinger fra Silkeborg Bibliotekernes egne læseheste Frederik, Anne og Britt, der har læst et stort udvalg af de nyeste udgivelser. Du kan opleve Årets Bøger på Kjellerup, Gjern, Them og Silkeborg Bibliotek i januar. 
Læs mere og køb billet